Nieuws

Equine Teamwork in de Oranjehal

Op vrijdagavond 9 maart 2018 worden 2 interessante lezingen en een domo gegeven door Equine Teamwork in de Oranjehal.  ... lees verder »

Serious Request - Bixie

Op 1 oktober is tijdens de Bixie wedstrijd €30,- ingezameld voor Serious Request. Lorenda Put heeft dit namens de ponyclub in de brievenbus van het glazen huis gedaan... lees verder »

Indoor wedstrijden

 WWNA organiseert de volgende indoor wedstrijden op de nieuwe Agtenberg bodems: Op zondag 1 oktober; Bixie dressuur Op vrijdagavond de Z dressuur voor pony's en paarden Op zaterdag de M2 - B en de B - M2 dressuur voor pony's en paarden  er kunnen... lees verder »

Clinic Rien van der Schaft

Op woensdagavond 14 juni komt bondscoach Rien van der Schaft een clinic verzorgen, onze WWNA instructeurs zullen hun paarden rijden. Er zijn voldoende zitplaatsen en staanplaatsen. De keuken is op 14 juni vanaf 18.15u geopend. De ponylessen zullen voor een keer op donderdagavond... lees verder »

Unieke clinic van bondscoach Rien van der Schaft

Unieke clinic van bondscoach Rien van der Schaft op de nieuwe bodem! Op woensdagavond 14 juni zal er in de Oranjehal te Wenum-Wiesel een bijscholing plaatsvinden voor instructeurs (45 LP) en voor belangstellenden. Tijdens deze clinic... lees verder »

Sproei installatie Oranjahal en Groenehal

  In de week van maandag 1 t/m 5 mei zullen er werkzaamheden zijn aan de sproei installaties van de Oranjehal & in de Groenehal.   Dit betekend dat er overdag niet gereden kan worden tot 18.15u in de Oranjehal maar WEL in... lees verder »

Mest opruimen svp!

Wij zijn allemaal heel erg blij met de nieuwe bodem! Afgelopen woensdagavond is er voor aanvang van de pony lessen een volle poepschep mest van de bodem in de Oranjehal gehaald. Laten we ook zuinig zijn op onze bodem: verwijder gewoon... lees verder »

Werkzaamheden nieuwe bodems

Beste leden en belangstellenden, De werkzaamheden aan de nieuwe bodems in de Oranjehal en in de Groenehal voorlopen voorspoedig:) Aanstaande maandagavond zullen de springlessen weer worden gehouden vanaf 18.30u Vanaf dinsdag 4 april zijn zowel de Oranjehal als de Groenehal weer voor iedereen... lees verder »

Nieuwe bodem in de Oranje- en Groenehal

Beste leden en contractruiters, Op maandag 27 maart zal de firma 'De Grondslag' beginnen met het leggen van de nieuwe bodem in de Oranjehal en in de Groenehal, hierdoor zijn beide hallen ten minste 1 week* GESLOTEN (Oranjehal is t/m maandag... lees verder »

Nieuwe agenda geplaatst

De nieuwe agenda van de Oranjehal en Groenehal staat onder 'agenda' op deze website. Let op, komend weekend, zijn beide hallen bezet op zaterdag 14 januari! ... lees verder »

Clubkampioenen 2016

Op 4 en 5 november werden de Clubkampioenschappen gereden, de beste combinatie over de onderdelen Springen, Dressuur en Trec zijn clubkampioen 2016  Bij de paarden is dat Iris Pluim met Happy Day en bij de pony's Margo Treep met Shine Gefeliciteerd... lees verder »

Club Kampioenschappen 4/5 november

Op vrijdagavond 4 november en zaterdag 5 november zijn de Clubkampioenschappen 2016   Wie wordt dit jaar CLUBKAMPIOEN???? Naast de ‘titel’ zijn er ook dit jaar erg mooie prijzen te winnen!! De Kampioen pony's wint een les van Elsemiek van Schaverbeke. De kampioen paarden... lees verder »

Bixie

De definitieve startlijst voor de Bixie as. zaterdag staat op startlijsten.nl Volg de facebookpagina Rv&PC WWNA voor het laatste nieuws over de Bixie Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Gamma Epe Bakkerij Breden uit Wenum Wiesel Snackbar Charly Zwolseweg Apeldoorn Dekamarkt Mercatorplein Apeldoorn Dressuurtraining... lees verder »

Cross instructie Ermelo

Vandaag hebben een aantal ruiters van WWNA meegereden met de cross instructie in Ermelo, op onderstaande link vinden jullie de foto's https://1drv.ms/a/s!AsqYvoQpB2bXiC4uo-1E8PCxdZ5y... lees verder »

Vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode vervallen alle lessen, dit is vanaf maandag 18 juli t/m vrijdag 5 augustus.  Vanaf maandag 8 augustus beginnen de lessen weer. Namens het bestuur wensen we jullie een fijne vakantie! ... lees verder »

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledevergadering wordt gehouden op donderdag 23 juni 2016.  Locatie: Oranjehal Aanvang: 20.00 uur Agendapunten / programma: 1. Opening 2. Minuut stilte 3. Situatie bestuur 4. Notulen 5. Jaarverslag paarden, Jaarverslag pony's 6. Jaarverslag Penningmeester 7. Bestuursverkiezing:     Aftredend:     Mw. L. van Rumpt, niet herkiesbaar     Mw. J.... lees verder »

Verdrietige mededeling

Ons bereikte het droevige bericht dat geheel onverwachts is overleden Wim Kamphuis. Wim is erelid en jarenlang met hart en ziel aan onze rijvereniging verbonden geweest. Hij laat hierbij een grote leegte achter. Wij wensen de familie veel sterkte met... lees verder »

Afscheid Jesse Teune

Vanavond nemen wij afscheid van onze instructeur Jesse Teune. Jesse verzorgde om de week de dressuurlessen bij de paarden. Wij willen Jesse hartelijk danken voor zijn leerzame lessen. In juni worden zijn twee avonden overgenomen door Suzan Feberwee en Anne... lees verder »

Verdrietige mededeling

Het bestuur van de RV & PC W.W.N.A. heeft met ontsteltenis kennis genomen van het plotselinge overlijden van Bianca van Dalfsen, lid van onze vereniging. Bianca overleed afgelopen zaterdag volkomen onverwachts. Bianca is 40 jaar geworden en is jarenlang verbonden geweest... lees verder »

Receptie en feestavond 50 jarig bestaan: Een groot succes

Afgelopen zaterdag was de receptie en feestavond ter ere van ons 50 jarig bestaan. Paarden- en ponyruiters verzorgde tijdens de receptie een mooie show onder leiding van instructeurs Gerald Drent en Elsemiek van Schaverbeke. Verschillende acts als vrijheidsdressuur, springcarrousel, voltige,... lees verder »

Zeer geslaagde Bixie springwedstrijd RV & PC W.W.N.A.

We kijken terug op een zeer geslaagde Bixie springwedstrijd! Irza van der Tuin ging er vandoor met de hoofdprijs, twee ere-toegangskaarten van Familiepretpark Koningin Juliana Toren! Alle deelnemers gingen dankzij onze sponsoren met een goed gevulde goodie bag naar huis. Welkoop... lees verder »

Nieuwe springinstructeur: Edwin Breukink

Morgen verzorgt onze nieuwe springinstructeur zijn eerste springles bij RV & PC W.W.W.N.A. Edwin Breukink gaat zich met passie en ambitie inzetten om al onze springruiters te begeleiden in de springsport. Wij heten Edwin van harte welkom bij onze vereniging!... lees verder »

RV & PC W.W.N.A. organiseert bixie springen

Het hele jaar door organiseert RV & PC W.W.N.A. leuke activiteiten omdat wij 50 jaar bestaan!  Op 2e paasdag kunnen de kleinste ruiters deelnemen aan het Bixie springen.  Je kunt hierbij 2 rondjes springen en kiezen voor een AA of A parcours... lees verder »

Uitnodiging: Receptie en feestavond 50 jarig bestaan W.W.N.A

  Beste ruiter, oud-lid of vrijwilliger,  Hoera! Onze Rijvereniging en Ponyclub W.W.N.A. bestaat 50 jaar! Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Om dit jubileum samen met alle ruiters, oud-leden en vrijwilligers te vieren, wordt op zaterdag 2 april een receptie georganiseerd... lees verder »

50 jarig bestaan van RV en PC W.W.N.A.

RV en PC WWNA bestaat dit jaar 50 jaar! Om dit te vieren worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd. ... lees verder »